Hokejaški paprenjaci

Osvrti o aktualnim događajima u svijetu hokeja na travi ugodno začinjeni medom, muškatnim oraščićem, klinčićem i PAPROM.

HOKEJAŠKI PAPRENJACI by Dino Dušak

JEDANAEST minuta opjevao je Paulo Coelho u svom romanu aludirajući uglavnom na ugodnim 11 minuta (kako kome), a ovih Zelinskih SEDAM minuta dolaze kao iz najgore noćne more nakon koje se budiš sav u znoju i ne poželiš više nikad zaspati.

milenko-sekic-mika
Milenko Šekić Mika

Prošlo je 9 godina od kada nas je napustio Milenko Šekić Mika. Stariji hokejaši ga dobro znaju, a ovi mlađi čisto ne vjerujem. Dapače siguran sam da ne znaju jer Mika nije bio neki španer, pompozni špiler, funkcioner niti netko tko pati na vizitke. On je bio onaj pravi pozadinac operativac bez kakvih niti jedan sustav ne može funkcionirati.

Najčitanije

Hockey Blog

O Hockey Yourself

HOCKEY YOURSELF - hokeiziraj se
- ispuni se hokejom
- prepusti se hokeju
- zaboravi na sve osim hokeja
- zarazi se hokejom
HOCKEY WAY OF LIFE

 

Budi urednik

Imate zanimljivu vijest, dobar fotku ili novu trening vježbu, slobodno nam se javite na ekipa@hockeyourself.com, preko fejsa ili nam došapnite u prolazu ... po potrebi, diskrecija zajamčena ;)
 

Oglašavanje

Ukoliko se želite oglašavati putem portala Hockey Yourself, slobodno nam se javite na mail ekipa@hockeyourself.com

SIGURNO NEĆETE POGRIJEŠITI !!!

Newsletter

Prijavite se za ekskluzivan sadržaj, nagradnjače, novu opremu i još puno toga. Nećete požaliti ;)

Pretraži

U svrhu poboljšanja Vašeg iskustva pregledavanja i korištenja web stranice hockeyourself.com, stranica koristi "kolačiće".
Daljnjim korištenjem stranice pristajete na uporabu "kolačića".