Minus i plus

U hokeju nije sve crno, ali ni bijelo, niti će svi dobiti minus, ali ni plus. Stvari treba nazivati pravim imenom. Ne očekujte drugačije ni od mene.

MINUS I PLUS by Igor Capan


? Ivan Branjug

Jedva čekam da vidim kaj buš napisao o Trophyju, a nisi još ni o juniorkama na europskom, rekao mi je jedan moj hokejaški „prijatelj” na tribinama zelinske dvorane, jer nije baš bio presretan pisanjem nakon nastupa juniora na dvoranskom prvenstvu Europe.

Podsjećam članove Izvršnog odbora Hrvatskog hokejskog saveza da u utorak, 17. 10. 2017. (10.30) imaju sjednicu. Među četiri točke dnevnog reda vidio sam dvije zanimljive, ali nedostaje jedna vrlo važna. Barem nije spomenuta zasebno.


U četvrtak poslijepodne u sobici na Hokejskom centru održat će se Skupština Hrvatskog hokejskog saveza na kojem će se raspravljati o sistemu natjecanja, Registracijskom, Natjecateljskom i pravilnicima Zbora trenera i Zbora sudaca.

Najčitanije

Hockey Blog

O Hockey Yourself

HOCKEY YOURSELF - hokeiziraj se
- ispuni se hokejom
- prepusti se hokeju
- zaboravi na sve osim hokeja
- zarazi se hokejom
HOCKEY WAY OF LIFE

 

Budi urednik

Imate zanimljivu vijest, dobar fotku ili novu trening vježbu, slobodno nam se javite na ekipa@hockeyourself.com, preko fejsa ili nam došapnite u prolazu ... po potrebi, diskrecija zajamčena ;)
 

Oglašavanje

Ukoliko se želite oglašavati putem portala Hockey Yourself, slobodno nam se javite na mail ekipa@hockeyourself.com

SIGURNO NEĆETE POGRIJEŠITI !!!

Newsletter

Prijavite se za ekskluzivan sadržaj, nagradnjače, novu opremu i još puno toga. Nećete požaliti ;)

Pretraži

U svrhu poboljšanja Vašeg iskustva pregledavanja i korištenja web stranice hockeyourself.com, stranica koristi "kolačiće".
Daljnjim korištenjem stranice pristajete na uporabu "kolačića".