Seniori

Goran Jamičić, HK Trešnjevka, ? Vuksanović (arhiva)
Goran Jamičić, HK Trešnjevka, ? Vuksanović (arhiva)

Najneizvjesnija, najluđa i najiznenađujuća polusezona unazad brdo godina. Nakon ludih rezultata i iznenađenja na kraju jeseni na krov tablice je skočila Trešnjevka. Očekivano ili neočekivano, svejedno, ali zasluženo.

Jedinstvo, seniorke, ? IG Jedinstvo
Jedinstvo, seniorke, ? IG Jedinstvo

U trećem, a ujedno i zadnjem dijelu trilogije o jesenskom rezimea žena pozabavit ću se sa preostale tri ekipe, Jedinstvom, Trešnjevkom i Mladosti2. Prema prikazanom i kako stvari trenutno stoje na tablici Jedinstvo je najveći favorit da se pridruži Zelini, Mladosti i Zrinjevcu u završnici prvenstva.

Zelina, seniorke, ? HK Zelina
Zelina, seniorke, ? HK Zelina

Nastavljam sa rezimeom ženske jeseni. U prošlom članku sam malo protrčao općenito i osvrnuo se na ekipu Mladosti dok u ovom nastavku počinjem sa Zelinom. A gdje ću završiti? Nemam pojma. Vjerojatno u Osinjaku.

Mladost, seniorke, ? FB Mladost WT
Mladost, seniorke, ? FB Mladost WT

Nakon odigranih pet kola završio je jesenski dio sezone za seniorke. Mladost i Zelina sa 13 bodova drže vrh dok se ispod njih smjestio Zrinjevac pa Jedinstvo, Trešnjevka i na začelju je Mladost2. Očekivani rasplet. Bookmakeri bi stavili na to koeficijent 1,1. Vrijeme je za rezime u par nastavaka.

Marathon - Concordia, PH seniori, ? Dušak
Marathon - Concordia, PH seniori, ? Dušak

Pobjeda Concordie u derbiju kola protiv Marathona dovoljna za ostanak na vrhu tablice dok je Marathon pao za jedno mjesto,, na četrvto. Na Savi je Zrinjevac dobro namazao Mladost2 postigavši jednu od svojih većih seniorskih pobjeda po količini golova i razlici u golovima stigavši na šest bodova i ostavivši Mladost2 na začelju tablice.

Najčitanije

Hockey Blog

O Hockey Yourself

HOCKEY YOURSELF - hokeiziraj se
- ispuni se hokejom
- prepusti se hokeju
- zaboravi na sve osim hokeja
- zarazi se hokejom
HOCKEY WAY OF LIFE

 

Budi urednik

Imate zanimljivu vijest, dobar fotku ili novu trening vježbu, slobodno nam se javite na ekipa@hockeyourself.com, preko fejsa ili nam došapnite u prolazu ... po potrebi, diskrecija zajamčena ;)
 

Oglašavanje

Ukoliko se želite oglašavati putem portala Hockey Yourself, slobodno nam se javite na mail ekipa@hockeyourself.com

SIGURNO NEĆETE POGRIJEŠITI !!!

Newsletter

Prijavite se za ekskluzivan sadržaj, nagradnjače, novu opremu i još puno toga. Nećete požaliti ;)

Pretraži

U svrhu poboljšanja Vašeg iskustva pregledavanja i korištenja web stranice hockeyourself.com, stranica koristi "kolačiće".
Daljnjim korištenjem stranice pristajete na uporabu "kolačića".