Mladi

Treći vikend u studenom dječjim turnirima u Zelini i Zagrebu, započela je nova dvoranska sezona u Hrvatskoj. U Zelini se, na 3. Zelina indoor kupu, igralo dva dana u konkurenciji U10, U12 i U14, dok je 1. memorijal Kiro Petrović u nedjelju okupio klince U10 i U12.

Hokejašica si ili hokejaš u dobi od 10 – 14 godina i želiš više i najbolje za sebe i želiš podići svoje hokejske vještine na viši nivo, a pritom se želiš odlično zabaviti i upoznati sa mladim ljudima koji isto razmišljaju, onda je tvoje mjesto na Zagreb Hockey Campu od 24.-30.06.2019.

Odličan hokej, podjednake ekipe, neizvjesno prvenstvo, fantastični igrači, preokreti, potezi, emocije. Ne, ne pričam o seniorima ili seniorkma, kadetima i ml.kadetima već o pionorima i njihovom super prvenstvu na stereoidima. 

Concordia kadeti
Concordia kadeti

Završio je i regularni dio iznimno zanimljivog prvenstva kadeta. U završnicu su ušli Conca, Mladost i dvije Zeline, a moglo je biti malo i drugačije da se najbolji strijelac lige Sven Pravica nije razbolio.

Mladost - Zelina; kadeti
Mladost - Zelina; kadeti

Dok su širom Europe španale repke, u Hrvatskoj je nastavljeno prvenstvo mlađih kategorija, a bogami i jedna tekmi seniorki. Hokej nije sigurno bio na toj kvaliteti, ali definitivno nije bilo dosadno. Šteta što nije bilo više ljudi da to poprate iako su Trešnjevčani napravili pravu navijačku atmosferu na kadetskoj tekmi.

Najčitanije

Hockey Blog

O Hockey Yourself

HOCKEY YOURSELF - hokeiziraj se
- ispuni se hokejom
- prepusti se hokeju
- zaboravi na sve osim hokeja
- zarazi se hokejom
HOCKEY WAY OF LIFE

 

Budi urednik

Imate zanimljivu vijest, dobar fotku ili novu trening vježbu, slobodno nam se javite na ekipa@hockeyourself.com, preko fejsa ili nam došapnite u prolazu ... po potrebi, diskrecija zajamčena ;)
 

Oglašavanje

Ukoliko se želite oglašavati putem portala Hockey Yourself, slobodno nam se javite na mail ekipa@hockeyourself.com

SIGURNO NEĆETE POGRIJEŠITI !!!

Newsletter

Prijavite se za ekskluzivan sadržaj, nagradnjače, novu opremu i još puno toga. Nećete požaliti ;)

Pretraži

U svrhu poboljšanja Vašeg iskustva pregledavanja i korištenja web stranice hockeyourself.com, stranica koristi "kolačiće".
Daljnjim korištenjem stranice pristajete na uporabu "kolačića".