Sa špice

Nova bitka našeg hokejaša, našeg Zoro-a, našeg Zorislava Antuna Petrovića u svijetu politike, ali ovaj put za izlazak na međunarodnu scenu. Za odlazak u Bruxelles. Ali ne kod Tinče već u EU parlament. Pa hajmo mu pomoći glasajući za njega.

Belgijski i hrvatski veterani, skupna
Belgijski i hrvatski veterani, skupna

Uz odličnu organizaciju Miroslava "T-Rax" Rakovića i uz blagoslov, toplu riječ i poguranac Tina Matkovića iz Belgije, veterani belgijskog KHC Brugge-a posjetili su Zagreb i u proteklom vikendu odigrale dvije utakmice sa našim veteranima.

Filip Vitas, Marathon; FB Vitas

Mjesec dana je trajao, a bome toliko i šaputanja i kuloarske priče. Budući smo mi ozbiljno neozbiljan portal koji svašta čuje, a rijetko vidi, moramo priznati kako nas nije ništa pretjerano iznenadilo kada se pred nama ukazao papir zvan memohhs171.

Najčitanije

Hockey Blog

O Hockey Yourself

HOCKEY YOURSELF - hokeiziraj se
- ispuni se hokejom
- prepusti se hokeju
- zaboravi na sve osim hokeja
- zarazi se hokejom
HOCKEY WAY OF LIFE

 

Budi urednik

Imate zanimljivu vijest, dobar fotku ili novu trening vježbu, slobodno nam se javite na ekipa@hockeyourself.com, preko fejsa ili nam došapnite u prolazu ... po potrebi, diskrecija zajamčena ;)
 

Oglašavanje

Ukoliko se želite oglašavati putem portala Hockey Yourself, slobodno nam se javite na mail ekipa@hockeyourself.com

SIGURNO NEĆETE POGRIJEŠITI !!!

Newsletter

Prijavite se za ekskluzivan sadržaj, nagradnjače, novu opremu i još puno toga. Nećete požaliti ;)

Pretraži

U svrhu poboljšanja Vašeg iskustva pregledavanja i korištenja web stranice hockeyourself.com, stranica koristi "kolačiće".
Daljnjim korištenjem stranice pristajete na uporabu "kolačića".