HOCKEY YOURSELF - hokeiziraj se; ispuni se hokejom; prepusti se hokeju; zaboravi na sve osim hokeja; zarazi se hokejom; HOCKEY WAY OF LIFE

Hockey Yourself - Portal hokejaških vijesti

Jeste li se našli kad u situaciji da tražite neki hokejaški rezultat ili informaciju i ne bi ju našli ni za lijek? Ako vi niste, mi jesmo i zato nam je želja objediniti hokejaške vijesti i informacije iz Hrvatske i svijeta na jednom mjestu kako bi svaki zaljubljenik u hokej mogao s voljom i na vrijeme i bez velikog troška vremena i živaca pročitati sve što ga zanima. Ako i ne nađete, uvijek nas možete pitati. A ako nam je nešto i promaklo, slobodno nam javite.

Pored objedinjenja hokejaških vijesti, želimo stvoriti jedan objektivan portal neovisan o nikakvim utjecajima, cijepljen od klubaštva, imun na "sranja" gdje ćete moći pročitati i ono što svi misli, a nitko se ne usudi reći, a kamoli napisati.

Ako nešto nije dobro nećemo se libiti to kritizirati kao ni pohvaliti ako je nešto stvarno dobro i to ćemo dapače svojski podržati na sve moguće načine. Cilj nije "pljuvati", ali sigurno nećemo od smeća raditi cvijeće. 

Na našem portalu moći ćete naći najnovije hokejaške vijesti iz Hrvatske i svijeta, tablice hokejaških prvenstava i statistike, razne intervjue, zanimljive blog postove, interesantne vježbe, nove taktike, recenzije opreme i još mnogo toga. Nadograđivat ćemo se s vremenom i prema potražnji i interesu čitatelja, granice ne postoje.

Ujedno ne postoje granice ni u našoj " redakciji" i potrudit ćemo se da priča ne ostane na dva-tri imena nego ćemo s vremenom pokušati stvoriti hokejaški news dream team koji će pokrivati sve aspekte hokeja na travi. Naravno nećemo, a niti ne želimo postati nova hokejaška socijalna mreža već pravi relevantni portal hokejaških vijesti.

Svatko na neki svoj način pokušava promovirati hokej na travi, a ovaj portal je naša vizija toga i naš zalog za budućnost hokeja i ako se zbog našeg portala samo jedno dijete "zaljubi" u hokej i nastavi trenirati, njegova misija je ispunjena, ali tu nećemo stati već želimo pokazati zašto je hokej jedan od najboljih i najatraktivnijih momčadskih športova. Šport u kojeg se zaljubiš i zaraziš na prvi udarac i ta ljubav ne prestaje do kraja života. 

Najčitanije

Hockey Blog

O Hockey Yourself

HOCKEY YOURSELF - hokeiziraj se
- ispuni se hokejom
- prepusti se hokeju
- zaboravi na sve osim hokeja
- zarazi se hokejom
HOCKEY WAY OF LIFE

 

Budi urednik

Imate zanimljivu vijest, dobar fotku ili novu trening vježbu, slobodno nam se javite na ekipa@hockeyourself.com, preko fejsa ili nam došapnite u prolazu ... po potrebi, diskrecija zajamčena ;)
 

Oglašavanje

Ukoliko se želite oglašavati putem portala Hockey Yourself, slobodno nam se javite na mail ekipa@hockeyourself.com

SIGURNO NEĆETE POGRIJEŠITI !!!

Newsletter

Prijavite se za ekskluzivan sadržaj, nagradnjače, novu opremu i još puno toga. Nećete požaliti ;)

Pretraži

U svrhu poboljšanja Vašeg iskustva pregledavanja i korištenja web stranice hockeyourself.com, stranica koristi "kolačiće".
Daljnjim korištenjem stranice pristajete na uporabu "kolačića".