Svijet

hil-finals
HIL Final intro, FB Kalinga

Hockey India League je došlo do kraja i grand finala u kojem će se sučeliti ekipe Kalinga Lancers i Dabang Mumbai. Dok Cap prati live turnir u Gospiću, "moi" sam streamom u Indiji. Finale se igra u 19:20 po indijskom vremenu što bi bilo negdje oko 14:50. Danas laganica uz ili nakon ručka možete uživati u dašku hokejaškog Bollywooda.

martin-mesaric
HK Lipovci - HK Triglav, photo: pomurec.com

Uporedno sa našom dvoranskom završnicom, igrala se i završnica dvoranskog prvenstva u susjednoj Deželi gdju su u grand finalu palice ukrstili Lipovčani i Predanovčani u vrlo napetoj tekmi dok su kod žena finale igrale cure iz Moravskih i Predanovaca. Pored ovih "starih" finala su igrali i "mali" u kategorijama U10, U13 i U19.

Od 10. do 12. veljače se u Sv. I. Zelini održava Kup prvaka u dvoranskom hokeju za hokejaše - skupina B, poznatija pod nazivom Eurohockey Indor Club Championship - Trophy. U Zelinu stižu prvaci Belgije, Bjelorusije, Češke, Danske, Portugala, Škotske i Švicarske.


Nakon medijski eksponiranih izbora za američkog predsjednika, te onih za predsjednika HHS-a o kojima se jedino priča ispod radara, preko telefona i u tamnim kutovima hrvatskih hokejskih igrališta i dvorana, u Dubaiju će se u subotu, 12. studenoga, izabrati novi predsjednik FIH-e, svjetskog hokejskog saveza.

Najčitanije

Hockey Blog

O Hockey Yourself

HOCKEY YOURSELF - hokeiziraj se
- ispuni se hokejom
- prepusti se hokeju
- zaboravi na sve osim hokeja
- zarazi se hokejom
HOCKEY WAY OF LIFE

 

Budi urednik

Imate zanimljivu vijest, dobar fotku ili novu trening vježbu, slobodno nam se javite na ekipa@hockeyourself.com, preko fejsa ili nam došapnite u prolazu ... po potrebi, diskrecija zajamčena ;)
 

Oglašavanje

Ukoliko se želite oglašavati putem portala Hockey Yourself, slobodno nam se javite na mail ekipa@hockeyourself.com

SIGURNO NEĆETE POGRIJEŠITI !!!

Newsletter

Prijavite se za ekskluzivan sadržaj, nagradnjače, novu opremu i još puno toga. Nećete požaliti ;)

Pretraži

U svrhu poboljšanja Vašeg iskustva pregledavanja i korištenja web stranice hockeyourself.com, stranica koristi "kolačiće".
Daljnjim korištenjem stranice pristajete na uporabu "kolačića".