Previous Next

Prikupljanje sredstava za hokejašku statistiku

Zanima Vas rezultat hokejaške tekme, tko je zabio golove, kakva je forma Vaše ekipe? Želite uživati u vlastitoj statistici ili se pohvaliti nekome s njome? Imamo vrhunsko rješenje za to.

Rješenje koje će dići nivo prezentacije hokeja na travi na znatno višu razinu. Rješenje nakon kojeg više neće biti sve isto u hrvatskom hokeju. Rješenje koje bi izgledalo ovakvo - KLIKNITE I POGLEDAJTE (slobodno se malo poigrajte i zamislite sebe i svoj klub u ovakvom aranžmanu)

Ali to rješenje nije besplatno i košta 1250 kn

Mi smo entuzijasti tek u začecima i trenutno nismo u mogućnosti to sami isfinancirati i tražimo Vašu pomoć.

Pokušali smo sa traženjem sponzora, ali nam mnogi sugeriraju da pokušamo sa prikupljanje sredstava od svekolike hokejaške populacije na način - zrno po zrno, pogača, kamen po kamen, palača. I poslušali smo ih te pokrećemo prikupljanje sredstva za najbolju hokejašku statistiku. Svatko može dati svoj doprinos sa minimalno 50 kn ili više što je trošak od par pivica ili sokića i biti ponosan sudionik stvaranja jedinstvenog hokejaškog projekta.

Kako sudjelovati?

Uplatite preko Netbankinga ili uplatnicom, 50 kuna ili više ako želite na račun HR4724020063205690005 sa naznakom Hockeyourself. I to je to. Ostalo prepustite nama. A mi ćemo redovito informirati o statusu prikupljanja i kad prikupimo pokrenuti jedinstvenu hokejašku mašineriju.

 

Q&A (pitanja i odgovori)

Što vi dobivate?

Osim što participirate u jednom odličnom hokejaškom projektu, za sve sudionike / donatore organizirat ćemo nagradnjaču i najsretniji će osvojiti zanimljiv hokejaški poklon, sigurno veće vrijednosti od uloženog. Pored toga sudionicima koji su ujedno i igrači posebnije ćemo urediti njihove profile u znak zahvalnosti.

Što ako ne skupimo dovoljan novac?

Vraćamo lovu svima koju su participirali, a taj projekt ćemo ostaviti za neka bolja vremena. 

Zašto ne koristimo neke Online Fundraising alate?

Zato što ne želimo sa Vašim novcem nekome plaćati dodatne provizije nego sav novac iskoristiti za što je i namjenjen.

Tko stoji iza toga?

Glavom i bradom, Dino Dušak i Igor Capan.

Da li je to neka prevara?

Obojica smo u hokeju preko 30 godina kojeg volimo i zbog kojeg smo i pokrenuli projekt Hockey Yourself. Odradili smo mnogo stvari u hokeju i osim što smo bili igrači (reprezentativci), bili smo (još jesmo) članovi mnogih klupskih i saveznih tijela (dopredsjednik kluba, tajnik kluba, tajnik saveza, stegovni sudac saveza, dio marketinškog povjerenstva saveza, EHF povjerenstvo za vanjski hokej ....). Zar mislite da bi sve to kompromitirali zbog 1250 kn? Zar mislite da bi zbog 1250 kn bacili u vjetar sav trud uložen u ovu stranicu i ovaj projekt?  Taj film ne budete gledali i tako lako nas se riješili. Ako i dalje mislite da bi Vas prevarili, u gornjem desnom uglu ekrana stisnite X i zaboravite na nas.

Ako imate dodatnih pitanja i nedoumica, slobodno nas možete kontaktirati na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Najčitanije

Hockey Blog

O Hockey Yourself

HOCKEY YOURSELF - hokeiziraj se
- ispuni se hokejom
- prepusti se hokeju
- zaboravi na sve osim hokeja
- zarazi se hokejom
HOCKEY WAY OF LIFE

 

Budi urednik

Imate zanimljivu vijest, dobar fotku ili novu trening vježbu, slobodno nam se javite na ekipa@hockeyourself.com, preko fejsa ili nam došapnite u prolazu ... po potrebi, diskrecija zajamčena ;)
 

Oglašavanje

Ukoliko se želite oglašavati putem portala Hockey Yourself, slobodno nam se javite na mail ekipa@hockeyourself.com

SIGURNO NEĆETE POGRIJEŠITI !!!

Newsletter

Prijavite se za ekskluzivan sadržaj, nagradnjače, novu opremu i još puno toga. Nećete požaliti ;)

Pretraži

U svrhu poboljšanja Vašeg iskustva pregledavanja i korištenja web stranice hockeyourself.com, stranica koristi "kolačiće".
Daljnjim korištenjem stranice pristajete na uporabu "kolačića".